Gericht Opleiden

Logo ANBINieuws

Uitnodiging 5 jarig jubileum

Het verhaal van GO-college begint in 2007 als Jan de Jong, voormalig docent Bouwkunde, besluit een eigen onderneming te beginnen. Met onderwijs- en adviesbureau OOASE houdt hij zich bezig met projecten die zich bevinden op snijvlak van beroepsonderwijs en het beroepenveld. In 2011 bedacht hij een uniek interdisciplinair didactisch concept, maar dat strandde. Hij stelde zichzelf een belangrijke vraag: “Waarom ga ik het niet zelf doen?”.

Hij sprak vele malen met de directie van één van de bedrijven en architectenbureau die beide betrokken waren bij het gestrande project. Diezelfde directeur is inmiddels voorzitter van de Raad van Toezicht. In het voorjaar en de zomer van 2012 zijn alle voorbereidingen getroffen, zodat vanaf eind september 2012 de eerste lessen konden beginnen.

Begin oktober bevinden we ons vijf jaar na de start en is de groei naar 25 leerlingen binnen handbereik. Dat lustrum willen wij graag vieren op woensdag 4 oktober vanaf 19:30 uur met allen die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van GO-college. Inloop vanaf 19:00 uur. U bent van harte welkom bij Rabobank ’t Haringvliet aan de Rottenburgseweg 25 in Middelharnis. In verband met de catering vragen wij u en uw genootschap aan te melden via 5jaar@gocollege.nl.

 

Tot 4 oktober!

« Terug naar overzicht | Geplaatst op: 21-08-2017