Gericht Opleiden

Logo ANBINieuws

Dag van de Techniek: deelnemers bekend

In navolging van het succes van de ‘Kijk bij de Boer’-activiteiten organiseert GO-College op vrijdag 23 mei de allereerste ‘Dag van de Techniek’ op Goeree-Overflakkee. Het technisch mbo-opleidingsinstituut hoopt hiermee mensen te enthousiasmeren voor de sector techniek, maar wil vooral ook laten zien dat technische bedrijven op ons eiland heel veel te bieden hebben. Alle belangstellenden kunnen op 23 mei tussen 16.00 – 20.00 uur terecht bij vier technische bedrijven, te weten:

  • Elektro Westhoeve (Stoofweg 3, Ouddorp)
  • Goeree Staal  (Deltageul 28, Stellendam)
  • Aquality  (Scheelhoekweg 9, Stellendam)
  • SZHE Vlechtwerk B.V.  (Dorpsweg 13b, Ooltgensplaat)

Belevenis!

De 'Dag van de techniek' is een belevenis: de bedrijven laten de bezoekers zien, horen, voelen en ruiken wat hun werkzaamheden zijn en wat het eindproduct is. De 'Dag van de techniek' is ook een dag van verbazing. Want de bezoeker zal versteld staan van wat er allemaal in onze regio gebeurt en wordt geproduceerd.

Enthousiasmeren

Er is een dreigend tekort aan technici in Nederland. Door jongeren, maar ook hun ouders, grootouders, buren en kennissen te laten zien wat er zoal mogelijk is in de techniek hopen GO-College en de deelnemende bedrijven hen te enthousiasmeren.

Aanmelden

Omdat de bedrijven zich goed willen voorbereiden op het aantal bezoekers, hoopt GO-College dat iedere belangstellende zich vooraf aanmeldt via dagvandetechniek@gocollege.nl. Aanmelden is overigens niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Meer informatie over de ‘Dag van de Techniek’ is te vinden op onze website.

« Terug naar overzicht | Geplaatst op: 16-05-2014