Gericht Opleiden

Logo ANBINieuws

GO-College presenteert: Dag van de Techniek

In navolging van het succes van de ‘Kijk bij de Boer’-activiteiten organiseert GO-College op vrijdag 23 mei de allereerste ‘Dag van de Techniek’ op Goeree-Overflakkee. Het technisch mbo-opleidingsinstituut hoopt hiermee mensen te enthousiasmeren voor de sector techniek, maar wil vooral ook laten zien dat technische bedrijven op ons eiland heel veel te bieden hebben. Alle belangstellenden kunnen op 23 mei tussen 16.00 – 20.00 uur terecht bij diverse bedrijven verspreid over het eiland.

Belevenis!

De 'Dag van de techniek' is een belevenis: bedrijven laten de bezoekers zien, horen, voelen en ruiken wat hun werkzaamheden zijn en wat het eindproduct is. De 'Dag van de techniek' is ook een dag van verbazing. Want de bezoeker zal versteld staan van wat er allemaal in onze regio gebeurt en wordt geproduceerd.

Enthousiasmeren

Er is een dreigend tekort aan technici in Nederland. Door jongeren, maar ook hun ouders, grootouders, buren en kennissen te laten zien wat er zoal mogelijk is in de techniek hopen GO-College en de deelnemende bedrijven hen te enthousiasmeren.

Deelnemende bedrijven

Bedrijven kunnen zich nog aanmelden voor deelname via www.GOcollege.nl. Tot nu toe zetten in ieder geval Elektro Westhoeve (Ouddorp), Goeree Staal (Stellendam) en Aquality (Stellendam) hun deuren open op 23 mei.

Aanmelden

Omdat de bedrijven zich goed willen voorbereiden op het aantal bezoekers, hoopt GO-College dat iedere belangstellende zich vooraf aanmeldt via dagvandetechniek@gocollege.nl

« Terug naar overzicht | Geplaatst op: 14-05-2014