Gericht Opleiden

Logo ANBIBedrijven

Go-College Biedt

KENNIS MAAK JE MET ELKAAR

'De eilanden' beschikken over een prachtig arsenaal aan technische bedrijven die stuk voor stuk unieke producten maken. Goed personeel is één van de succesfactoren van een bedrijf. In de toekomst ligt hier een uitdaging: de vergrijzing neemt toe en technisch personeel is schaars. Jongeren trekken daarnaast steeds meer naar de grote steden toe. Zij volgen daar een opleiding en blijven vervolgens 'hangen'. Daar steekt GO-College een stokje voor. Hopelijk samen met u!

Hoe?

GO-College zorgt er voor dat u ook in de toekomst beschikt over gekwalificeerd en goed personeel. Samen met het regionale bedrijfsleven leiden wij onze leerlingen op. GO-College vindt namelijk: 'Kennis maak je met elkaar'. Met als resultaat een toekomstgerichte medewerker die beschikt over actuele kennis. Kennis en vaardigheden die ú nodig heeft in uw bedrijf. U leert uw studenten immers wat in de functies van uw bedrijf belangrijk is. Het bedrijfsproces is leidend, de leerling staat centraal en de docent is terug in zijn kracht.

Wie zijn wij?

GO-College is een privaat MBO-Techniek opleidingsinstituut dat de kloof overbrugt tussen het beroepsonderwijs en het beroepenveld in de sector techniek. Daarom staat het volgende op de 'menukaart' van het GO-College: actuele (vak)kennis, contextrijke leeromgeving, praktijkgericht onderwijs, samenwerking met (regionale) bedrijven en last but not least het coachen van de leerling.

De aanpak

GO-College is de opmaat voor de toekomstige medewerker, zowel op proces- als op kennisniveau. Bedrijven hebben door de nauwe samenwerking zelf invloed op het leerproces van hun medewerker en kunnen dit, binnen de kaders van het kwalificatiedossier, afstemmen op hun bedrijfsproces. Dit resulteert in een kortere opleidingstijd, hoger gekwalificeerd personeel met actuele kennis en aansluiting op uw bedrijfsvoering. Waar mogelijk kan het lesmateriaal worden toegeschreven op uw bedrijfsproces. De leerling werkt bij het leerbedrijf en de overige tijd naar school. De leerling krijgt uitbetaald via een uitzendbureau. Hierdoor loopt u als leerbedrijf geen risico.

Uw investering

  • het bieden van een stageplaats en begeleider/coach voor leerlingen die de BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) volgen (fulltime school) en/of het opereren als (erkend) leerbedrijf inclusief leermeester/coach voor leerlingen die de BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) volgen
  • het beschikbaar stellen en begeleiden van projectopdrachten
  • bereid zijn gastlessen te verzorgen
  • het (tijdelijk) beschikbaar stellen van vakspecifieke apparatuur/instrumenten
  • Als leerbedrijf dient u te beschikken over een erkenning van de branche waartoe uw bedrijf behoort.
  • Voor een BOL leerling betreft dit een stagevergoeding en een financiële bijdrage in de opleidingskosten van de leerling (dit bedrag wordt bepaald aan de hand van het aantal lesuren)
  • Voor een BBL leerling bestaan de kosten uit salaris van de leerling/aspirant medewerker en een financiële bijdrage in de opleidingskosten van de leerling à € 3.140.78 per jaar (45 lesweken/jaar, twee dagdelen/week) exclusief 21% BTW.

Interesse of meer weten?

Voor uw medewerking, vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. de Jong, directeur-bestuurder van GO-College.

Tel. 0187 750 834

Mob. 06 123 283 56

e-mail: info@gocollege.nl

Leerbedrijven

Nieuws

18 DEC - Open dag bij GO-college MBO Techniek op zaterdag 19 januari 2019
Zoek je een baan in de techniek? Of ben je werkzaam in de Techniek en wil je een MBO opleiding volgen? Kom dan langs tijdens de open dag van zaterdag ...

Lees meer >